Kuvankäsittelystä mainoskuva
Kuvankäsittely

Käyntikortit yritykselle

Suunnittelen jokaisen käyntikortin tyylikkyys ja selkeys edellä – asiakaslähtöisesti. Jokaisesta kortista tulee uniikki ja yksilöllinen. Laadukas, elegantti ja selkeä käyntikortti antaa ammattimaisen kuvan yrityksestäsi ja kohottaa yrityksestä jäävää mielikuvaa.

Liiketoiminnasta riippuen usein on tehokasta teettää toiminnallesi käyntikortit. Käyntikortti muistuttaa asiakasta tapaamisestanne ja jättää tärkeimmät yhteystiedot helposti saataville. 

Käyntikorttien lisäksi voit jättää liiketoiminnastasi myös flyereita ja muita mainoksia asiakkaillesi, jotta he muistavat sinut paremmin.

Käyntikorttien mallit

Käyntikorttien mallit: pyöreäkulmainen ja teräväkulmainen

Käyntikorttien mallit ovat joko pysty- tai vaakatasoisia. Toki myös ympyrän tai sovittuun muotoon leikatun kortinkin antaminen jättää muiston, mutta niiden säilyttämisen haasteellisuus kannattaa huomioida myös asiakkaasi näkökulmasta. 

Näin ollen kannattaa suosittelen tuttua suorakaiteen muotoista korttia, joko terävillä tai pyöristetyillä kulmilla.

Käyntikortin teettäminen

Toteutan niin käyntikorttien suunnitteluja kuin myös toteutuksia (painatuksineen ja postituksineen). Mikäli käyntikortit tulevat useammalle kuin yhdelle henkilölle (ja vain henkilötiedot vaihtuvat), ei suunnittelusta veloiteta kuin kerran. Kustannukset vaihtelevat suunnittelukierrosten lukumäärän mukaan: mitä nopeammin valmiiksi – sitä vähemmän laskutettavaa työtä.

Suunnittelu

  • Uniikki ulkoasu
  • Asiakas pääsee vaikuttamaan suunnittelutyöhön (kunnes tyytyväinen)
  • Huomioi myös kaksipuoleisuus (toisella puolella voi olla kartta/taulukko/hinnasto)!
  • Onhan yritykselläsi jo logo?

Painatus ja postitus

  • Mahdollisuus kaksipuoleisiin kortteihin
  • Kotiinkuljetus (=postitus) (200/300/600/1000/2000/3000/4000/5000/10000kpl)

Miksi tarvitsen käyntikortteja?

Käyntikortit parhaimmillaan ovat muutakin kuin valkoiselle kartongille painettu luottokortin kokoinen nimilappu. Hyvin suunnitellulla, persoonaan ja toimintaan sopivalla käyntikortilla annat erottuvan muiston asiakkaallesi. Osa käyntikorteista voi olla leikkisiä tai sisältää jopa asiakkaskohtaisia asioita (mm. kääntöpuolen sisällöt, joita voidaan kirjoittaa tapaamisessa). Selkeä käyntikortti kertoo asiakkaalle ytimekkäästi tärkeimmät asiat toiminnastasi.

Käyntikortti on vanha tapa antaa muistilappu itsestäsi tai toiminnastasi: ensimmäiset käyntikortit mainitaan jo Tang-dynastian ajalta eli noin 600 jaa. keisarillisesta Kiinasta. Käyntikortti on helppo ja kätevä tapa antaa kenelle tahansa omat yhteystietosi ja pieni mainos yritystoiminnastasi.

Esimerkkejä käyntikorteista

Kysy lisää käyntikorteista: