Kuvankäsittelystä mainoskuva
Kuvankäsittely

Logosuunnittelu ja tavaramerkki

Logo on parhaimmillaan oivaltava, yksinkertainen ja muistettava. Sen ei tarvitse olla monimutkainen – vaan yksinkertaisesti muistettava. Logoja käytetään aina mainoksissa, käyntikorteissa ja kotisivuilla, joten logosuunnittelu kannattaa tehdä kunnolla.

Logosuunnittelussa otetaan huomioon niin yrityksesi tai toimintasi, kuin muutkin toiveet kuten värimaailma, tyyli ja ”tunnelma”. Teen myös tavaramerkin tai kuviomerkin suunnitteluja tilauksesta. 

Logosuunnittelu: puuttuuko sinulta logo – tai haluaisit uudistaa sen?

Logosta tulee aina yksilöllinen. Se suunnitellaan sinun kanssasi yhteistyössä, usean kommentti- ja kehityskierroksen avulla.

Jokaisella logolla on tyytyväisyystakuu. Logon ja tavaramerkin valmistuttua kaikki tekijänoikeudet ja immateriaalioikeudet jäävät luonnollisesti asiakkaana sinulle.

Logoesimerkkejä

Logo ja tavaramerkki lyhyesti

LOGO

Arkikielessä logolla tarkoitetaan yrityksen graafista ”kuvaketta”, mikä koostuu yleensä kahdesta osasta: tekstiosasta (yrityksen nimi) ja kuvallisesta symbolista. Voidaan toisinaan puhua myös liikemerkistä.

Logona voi varsin hyvin käyttää myös pelkkää kuvallista symbolia ja liittää yrityksen nimi kuvasymbolin viereen normaalilla tekstillä.
Lue lisää: Mikä on logo? » (Wikipedia).

TAVARAMERKKI

Tavaramerkki on suunniteltu kuvio tai tekstiyhdistelmä, millä erotellaan yrityksen tuotteet tai palvelut muiden kilpailijoiden vastaavista. Tuotteelle tai palvelulle voi hakea suojaa PRH:n kautta, jotta muut eivät voi käyttää sinun omistamaa tuotettasi tai palveluasi omaan liiketoimintaan: saat siihen siis yksinoikeuden.

Lue lisää: Mikä on tavaramerkki? » (Patentti ja Rekisterihallitus).

Ota yhteyttä tai kysy lisää: