Kuvankäsittelystä mainoskuva
Kuvankäsittely

Julisteet ja mainokset

Kaipaako yrityksesi mainoksia tai julisteita? Entä Facebook-mainoksiin näyttäviä ja selkeitä mainoskuvia? Tämän sivun kautta saat tilattua julisteet ja mainokset sekä Facebook-mainoskuvat kätevästi ja edullisesti. 

Suunnittelen yrityksen tai yhteisön markkinointiin eri kokoisia julisteita ja mainosmateriaaleja (flyerit, pöytäohjelmat, yms). Materiaali toimitetaan PDF tai rasterikuvana valmiiksi painokelpoisena (300 dpi, CMYK).

Voin suunnitella ja toteuttaa:

  • Julisteet ja eri printtimainokset
  • Facebook- ja some-mainoskuvat (digitaalinen)
  • Dokumenttipohjat (Word, Powerpoint-pohjat)
  • Pöytäohjelmat (menu, ohjelma, yms)
  • Flyerit

Mainosten sisältö

Julisteiden sisältö on hyvä tulla valmiina asiakkaalta, mutta sitäkin voimme yhdessä teettää – mikäli kirjoittaminen ei ole suurin vahvuutesi. Oikoluen (haluttaessa) materiaalin läpi kirjoitusvirheiden ja lauserakenteiden tarkastamiseksi. Usein toisen lukemana voi nousta esiin hieman outoja lauserakenteita, mitä itse ei huomannut. Tämä oikoluku ei luonnollisesti ole pakollista, mikäli olet sen käyttänyt jo tuttavapiirissä luettavana.

Mainoskuvat

Mainoksessa käytettäviin kuviin on mahdollista hyödyntää ”ilmaisia” kuvia tarjoavia palveluita, kuten Unsplash tai PixaBay. Kuvia voi hyödyntää myös kaupallisiin tarkoituksiin. Valokuvaus onnistuu myös tarvittaessa.

Kaikkiin lopullisiin tuotoksiin sinulla on rajoittamaton käyttöoikeus.

Esimerkkejä julisteista ja mainoksista

Miksei juliste suoraan kelpaa Facebookille mainokseksi?

Facebook ei katso hyvällä jos mainoskuvassasi on liikaa tekstiä. Mainoskuvan lisäämisen jälkeen kuva käy Facebookin keinoälymankelin läpi ja se tutkii kuvasta havaittavat tekstit: jos tekstiä on liikaa, mainos valitettavasti hylätään automaattisesti.

Huom! Mobiilikäytön laajentuessa tekstit eivät säilyisi myöskään kovin selkeästi luettavina pieneltä näytöltä. Tämän vuoksi on hyvä miettiä markkinointi kanavakohtaisesti ja tehdä eri mainokset eri kanavia varten. Facebook-mainosten on hyvä olla lähinnä herätteitä – eikä täynnä tietoa, hinnastoja ja taulukoita.

Mainoksissa on hyvä käyttää yrityksesi logoa ja graafisia ohjeistuksia (kuten yrityksen värimaailma, kirjasimet, yms). Näin päästään lähelle tuttua ilmettä ja mainos/juliste istuu hyvin yrityksesi kokonaisilmeeseen.

Mikäli kaipaat muun kaltaisia kuvia tai kuvankäsittelyä, niin kannattaa katsoa myös palveluni: Kuvitus, piirrokset ja karikatyyritsekä Kuvankäsittely ja kuvaus.

Kysy lisää mainoksista ja julisteista: