Kuvankäsittely ja kuvaus

Kuvankäsittely ja kuvaus

Tarvitsetko apua kuvien käsittelyssä? Puuttuuko tuotteistasi, mainoksestasi tai tarinastasi kuvat? Kuvankäsittelyn ammattilainen tekee aina tarkkaa työtä ja se on yksi tärkein mottoni. Teen kuvankäsittelyä ja trikkikuvausta ammattitaidolla -”pikselintarkasti”- sillä sen näkee (myös asiakkaat), mikäli jostain on yritetty oikoa..

Autan mielelläni sinua saamaan kuvistasi mahdollisimman ammattimaisen näköiset. Vaikuttavat ja määrämuotoiset kuvat auttavat luomaan ammattimaista kuvaa toiminnastasi ja ovat eduksi myös kotisivujen sisällössä.

Olen käyttänyt Adobe Photoshop ohjelmaa parikymmentä vuotta. Olen toiminut kouluttajana mm. Photoshop-kursseilla (perus ja edistynyt kuvankäsittely). 

Palveluitani ovat mm:

  • Edistynyt kuvankäsittely ja kuvituskuvat (trikkikuvaus, retusointi, kuvaefektit)
  • Kuvakollaasi (kuvajoukot ja asetelmat)
  • Valokuvien muokkaaminen (rajaamiset, väritasapainot)
  • Valokuvaus (kotisivujen tai mainosten tuotteet)

Jos etsit esimerkiksi tarinallesi, esitteellesi tai mainoksellesi trikkikuvien sijaan jotain vielä erikoisempaa, voit aina katsoa myös kuvitus, piirros ja karikatyyri-palveluni.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää

Annan luvan yhteydenoton yhteydessä tietojeni tallentumisen vastaanottajan sähköpostiin, jotta he voivat ottaa yhteyttä minuun. Katso tietosuojaseloste (sivun alaosasta) tarkempia tietoja varten.