Kotisivut yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille

Kotisivut yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille

Haluatko kotisivut Sinun tarpeisiin sovitettuna – ilman ylläpitomaksuja? Tärkein tavoitteeni on luoda yritykselle helppokäyttöiset ja tyylikkäät kotisivut.

Tehdään sellaiset www-sivut, eli kotisivut, sinulle tai yrityksellesi, mitkä palvelevat tarpeitasi. Ei lähdetä ampumaan tykillä kärpäsiä, mutta toisaalta tehdään kerralla myös kunnolliset. Haetko vain käyntikorttia internettiin, kampanjasivua vai täysiveristä sivustoa alasivuineen, lomakkeineen ja Facebook-syötteineen? Onnistuu.

Pääasiallisesti teen kolmen (3) kaltaisia toteutuksia:

 1. Kampanja-sivut
  • kevyet tuotteen tai tapahtuman sivut
 2. Kotisivut (suosituin)
  • ulkoasu asiakkaan ilmeeseen, selaimella päivitys, sivuja useampi kuin yksi, yhteydenotto-lomakkeet, yms
 3. Räätälöidyt kotisivut
  • asiakkaalle suunniteltu ja toteutettu yksilöllinen ja päätelaitteelle sopeutuva oma ulkoasu, paljon sivuja, selaimella päivitys, lomakkeet, yms
 4. Muut kotisivut
  • otathan yhteyttä, niin katsotaan yksilölliset tarpeesi.

WWW-sivuja tehdessä voin (hieman sijainnista kuitenkin riippuen) tulla myös paikan päälle kuvaamaan yrityksesi tiloja, tuotteita tai palveluita.

Valokuvaus, materiaalin läpikäyminen, kuvankäsittelyt, tekstin oikoluku ja ”siistiminen” kuuluvat kotisivujen tekoon. Siinä samalla voimme katsoa myös web-osoitteen sivuillesi, mahdolliset sähköpostilaatikot ja muut ”tietotekniset operaatiot” mitä kotisivujen pystyttämiseen liittyy.

Kannattaa varmistaa myös, että yritykselläsi on logo, sillä sitä on hyvä käyttää kotisivuillasi. Logosuunnitteluun löydät myös sivujeni kautta apuja.

Haluatko lisää tietoja tai kysy tarjousta:

Annan luvan yhteydenoton yhteydessä tietojeni tallentumisen vastaanottajan sähköpostiin, jotta he voivat ottaa yhteyttä minuun. Katso tietosuojaseloste (sivun alaosasta) tarkempia tietoja varten.