Käyntikortti on paras

Käyntikortti on tapana erittäin vanha: ensimmäiset käyntikortit mainitaan jo Tang-dynastian ajalta eli noin 600 jaa. keisarillisesta Kiinasta. Mitä sitä siis muutakaan, ei muuta kuin jatketaan tätä fiksua ja kätevää tapaa välittää nopeasti (yhteys)tieto toiselle, tärkeälle henkilöllesi tai yhteistyökumppanillesi!

Käyntikortit parhaimmillaan ovat muutakin kuin valkoiselle kartongille painettu luottokortin kokoinen nimilappu. Hyvin suunnitellulla, persoonaan ja toimintaan sopivalla käyntikortilla annat erottuvan muiston asiakkaallesi.

Käyntikorttien mallit

Käyntikorttien mallit ovat joko pysty- tai vaakatasoisia. Toki myös ympyrän tai sovittuun muotoon leikatun kortinkin antaminen jättää muiston, mutta niiden säilyttämisen haasteellisuus kannattaa huomioida myös asiakkaasi näkökulmasta. 

Näin ollen kannattaa suosittelen tuttua suorakaiteen muotoista korttia, joko terävillä tai pyöristetyillä kulmilla.

 Käyntikortit ja niiden mallit

Käyntikorttien mitat: n. 9cm x 5,5cm (89mmx54mm).

Käyntikortin suunnittelu

Suunnittelen jokaisen käyntikortin asiakaslähtöisesti, hänen tarpeidensa ja halujensa mukaan. Jokaisesta kortista tulee uniikki ja yksilöllinen.

Laadukas ja selkeä käyntikortti antaa ammattimaisen kuvan yrityksen toiminnasta ja lisää luottamusta yritykseen.

Käyntikortin teettäminen

Toteutan niin käyntikorttien suunnitteluja kuin myös toteutuksia (painatuksineen ja postituksineen). Mikäli käyntikortit tulevat useammalle kuin yhdelle henkilölle (ja vain henkilötiedot vaihtuvat), ei suunnittelusta veloiteta kuin kerran.

Suunnittelu

Painatus ja postitus

Kysy tarjous!